Schaatsen op 2010-02-10

schaatsen op 10 februari 2010

Actuele situatie 2005-2006

Vrijdagavond 27 januari 2006.
Momenteel is het ijs op de kleigaten nog volstrekt onbetrouwbaar! Ook voor één persoon!

De komende twee nachten gaat het waarschijnlijk flink vriezen. Dus misschien is er zondag meer mogelijk. We houden u via deze site op de hoogte.

Zaterdag 28 januari 2006 - 13.00 uur.
Het ijs op de kleigaten is nog onbetrouwbaar, maar al wel een stuk sterker dan vrijdag. Er wordt al wel door een enkeling geschaatst, maar dat is uiteraard voor eigen risico. De baan is vandaag nog niet geopend! Waarschijnlijk zal de baan zondag wel geopend zijn. Dan zal ook de koek en zopie kraam aanwezig zijn.
IJs en weder dienende natuurlijk!

Zondag 29 januari 2006 - 21.30 uur.
Het weekend zit er op! We hebben fantastisch kunnen schaatsen. Het ijs was niet al te dik, maar het ging en het weer was natuurlijk prachtig!

Misschien dat het winterweer nog een beetje voortkabbelt, zodat we ook de komende week nog weer kunnen schaatsen.

Woensdag 1 februari 2006 - 21.30 uur.
Na een prachtig weekend met veel zon en veel mensen is het nu rustig, koud en nevelig bij de kleigaten. Ondanks de dooi van maandag en dinsdag, was het ijs vandaag nog weer mooi, maar NIET overal betrouwbaar. Enkele liefhebbers hebben ook vandaag weer de schaatsen ondergebonden. Dat heeft overigens wel iemand een nat pak opgeleverd.

Donderdag 2 februari 2006 - 20.30 uur.
Ook vandaag is er nog weer geschaatst op de kleigaten. Met temperaturen iets onder nul en rijp aan de bomen zag alles er weer erg mooi uit. Dat het ijs niet overal betrouwbaar is het ik ook zelf ondervonden. Midden op een plas trapte ik zo door het ijs. Ik ben droog gebleven maar heb er wel een pijnlijke knie aan overgehouden.

Zaterdag 4 februari 2006 - 20.00 uur.
Vrijdagochtend is er nog geschaatst op de kleigaten. Vrijdagmiddag werd het dooi en was kwam er een eind aan deze schaatsperiode. Maar de winter is nog niet afgelopen. Zodra we weer, of bijna weer kunnen schaatsen kunt u hier weer de actuele situatie op kleigaten vinden.

Komende activiteiten

Geen evenementen

Foto van de dag

DSC02215.JPG

Website created by NM-Webdesign